Over Ons

Over ons

De persoonlijke en betrokken autorijschool in Breda

Sofia Rijschool is een professionele autorijschool in Breda waar je terecht kunt voor persoonlijke rijlessen die precies voldoen aan jou behoeften. Een betrouwbaar adres voor een complete rijopleiding. De op maat gemaakte rijlessen, die je bij mijn autorijschool volgt, vormen de basis voor jouw rijvaardigheid. Met de opgedane kennis kun je na het behalen van je rijbewijs, veilig en zelfverzekerd achter het stuur plaatsnemen en verantwoord de weg op.

De veiligheid voor jezelf en de andere weggebruikers is dan ook een belangrijk uitgangspunt bij Sofia Rijschool. Goed kijken, concentratie en inschattingsvermogen, je leert het allemaal bij ons autorijschool te Breda.

Dus, wil jij een vriendelijke en ervaren rijinstructeur die jou alle aandacht geeft en rijlessen op maat beidt? Maak dan meteen een afspraak met mijn autorijschool te Breda en ga voor die eerste intake les. Dan leren wij elkaar kennen, jij de auto en dan kunnen wij een inschatting maken van hoeveel lessen ongeveer nodigt hebt voor je het examen kan gaan doen.

Faalangst? Geen probleem bij Sofia Rijschool

Bijna iedereen is nerveus voor get doen van het rijexamen. Dat is heel gewoon. Door die spanning kan je juist extra goed presenteren. Sommige mensen zijn zo bang om te zakken dat het ‘faalangst’ wordt. Faalangst is de angst om te zakken, angst dat je niet goed genoeg bent, angst om af te gaan bij je vrienden. Dat kan zo erg worden dat je bij het examen dichtklapt en helemaal niets meer kan. Voor deze faalangst heeft rijschool Sofia een speciale aanpak. Wij hebben er zelfs een officieel certificaat voor behaald. Dus wees niet bang, wij helpen je erop een professionele manier doorheen.

Gratis
Proefles